donderdag 25 september 2008

beschrijving gekozen ritueel

Het door ons gekozen ritueel heeft alle aspecten van een belevings ritueel. Om precies te zijn een audio- visuele beleving. Het is daarom ook de bedoeling, om de gebruiker bloot te stellen aan een enorme overvloed aan audio- visuele input. Via een mix van animaties, video, geluid, licht, wind en rook kan de gebruiker een beleving ondergaan. Zodra de audio-visuele input stopt, heeft men een moment van rust waarbij men rustig over de beleving kan denken en zo een heldere sfeer weet te bereiken, met als doel een creative mindstate.
Het ritueel zal kort gezegd de gebruiker onbewust een bewuste beleving geven.
De reden van dit ritueel is dat uit ons onderzoek is gebleken dat veel mensen via verschillende bronnen op zoek gaan naar inspiratie. Een grote groep zoekt de inspiratie op in de vorm van afbeeldingen, videos en muziek.
Door deze aspecten samen te voegen met een extra element (wind, evt rook) kunnen wij de mensen een explosie van inspiratiemateriaal bieden. We zijn er van overtuigd dat iedereen die zo’n beleving heeft meegemaakt, bol staat van de inspiratie en klaar is om te knallen in creatief proces.
Dat is het doel dat ons ritueel moet bereiken.

1 opmerking:

Peter zei

Heb hem nog maar even aangepast, want hij stond me toch vol grammatica en spelfouten! Had je hem zelf nog wel een keer nagelezen? ;)